DET BESTE TRENINGSTIPSET

Mentaltrening -

DET BESTE TRENINGSTIPSET

Tips, øvelser, metoder, informasjon, kunnskap er nødvendig for å komme seg videre, vokse og bli bedre. Men, noen ganger står dette mer i veien for deg, enn det hjelper deg fremover.

Du kan vite ALT om et spesifikt emne, uten å få noe som helst ut av det. 

Du kan ha det OPTIMALE treningsprogrammet klart foran deg, uten at det endrer noe som helst for deg. 

Du kan bli SUPERMOTIVERT av et youtube-klipp eller en post på sosiale medier, uten at det endrer noe som helst i livet ditt. 

Det er veldig LETT å stadig sanke informasjon, tips og motivasjon. Fylle opp tanken med ting du tror vil berike deg. 

Spørsmålet er om det faktisk gjør det, eller om det aller mest handler om SELVSABOTASJE. 

Tiden man bruker på å samle opp noe, er tid man heller kunne ha brukt på å REALISERE noe. 

Det er veldig enkelt å få svar på om det man gjør bygger en opp, eller bryter en ned. Svaret på dette får man ved å se på sine egne RESULTATER. 

Hva har jeg oppnådd de siste 6 månedene? Det siste året? De siste fem årene? 

Har jeg kommet nærmere det jeg vil oppnå? 

Er svaret at man egentlig ikke har oppnådd så mye, ikke har blitt bedre enn man var, eller rett og slett er blitt værende på stedet hvil, så sier det seg selv at det er noe FEIL et sted. 

Jeg tror den stadige søken etter «det optimale» står i veien for veldig mange. Så mye at selve søket ender opp med å bli en avsporing og en distraksjon, istedenfor noe oppbyggende og berikende. 

Det er åpenbart at man trenger å vite NOE for å komme seg fremover, men når man kommer til et visst punkt, er det ikke lenger kunnskapen det står på, men viljestyrke til å gjennomføre - sette ting ut i livet. 

Alle kan trene, hver eneste dag. Flertallet gjør ikke det. Alle kan også kjøre TRE ulike økter om dagen (alle KAN om de vil/prioriterer det) men svært få gjør DET. 

Tenk hva det ville ha gjort for deg, kroppen og treningsresultatene dine… om du trente TRE økter om dagen. En styrkeøkt, en kondisjonsøkt og en bevegelighetsøkt. Glem lengden på hver økt. Bare tenk hva som hadde skjedd om dette var en del av den daglige rutinene din, på lik linje med å pusse tenna. 

Hva tror du hadde skjedd de neste 6 månedene? Tror du at du hadde oppnådd mer eller mindre av det du sier du vil oppnå med en slik fremgangsmåte? 

Klart du hadde oppnådd noe HELT annet.

Det enkle er å sanke istedenfor å handle. 

Fordi det å gjøre det, krever viljestyrke. Hver eneste gang. Det er selvsagt dager hvor det ikke krever noe å starte en økt, men i mange tilfeller krever det veldig mye. 

Det vanskeligste er å gjøre noe, når man ikke vil gjøre det. 

Men det er først når du gjør ting du ikke vil gjøre, at ting begynner å skje. Det er DET man vokser av. Når du gjør ting, til TROSS FOR at det er vanskelig, noe du IKKE vil gjøre, er SLITSOMT og KREVENDE, da vokser du. DA kommer du nærmere den du faktisk vil være (og faktisk ER). 

Det er mye enklere å holde seg selv tilbake, enn å gå ALL IN for noe. 

Det koster MYE MINDRE. 

Men å stå i veien for seg selv har også en pris, og den er SKYHØY. 

Å stå i veien for deg selv koster deg rett og slett drømmen din (!), hva enn den er. 

Så, det beste treningstipset du kan få, er å bare GJØRE det du vet du må gjøre. 

Du VET jo hva du må gjøre. 

ALLE vet det. 

Du trenger ikke vite alt for å starte. Du lærer det du trenger å vite på veien, om du er villig til å lære. Det er ikke det som er problemet. 

Problemet er å stå i veien for seg selv. 

Står du veien for deg selv? DET er spørsmålet. 

Og når du har svaret, så vet du hva du har å gjøre. 

Sterk hilsen
Eirik Sandvik

Legg igjen en kommentar

Merk, kommentarer må godkjennes før de publiseres