LEGG DE 3 STORE STEINENE FØRST

LEGG DE 3 STORE STEINENE FØRST

Å oppnå et mål, komme i form, prestere best mulig, eller hva enn det måtte være, er i bunn og grunn enkelt. Faktisk er det så enkelt at de fleste aldri får det til.  

De fleste som lurer på HVA de burde gjøre for å oppnå X, ender som regel opp med å FUNDERE PÅ hva de skal gjøre.... til det ikke lenger er tid igjen til å gjøre noe med det. 

Med andre ord... blir tingene de vurderer å gjøre, utsatt.

Og når ting blir utsatt, skjer ingenting. Du blir på stedet hvil!

Det du vil oppnå kommer ikke nærmere av å aldri gjøre noe. Aldri ta steg i retning av det du vil oppnå. 

Du kommer heller aldri nærmere av å tenke, planlegge, analysere og søke etter den «perfekte» planen. 

Mange legger enormt med tid og ressurser inn i ting som aldri gir noen avkastning. 

Spekulasjoner, vurderinger, overveielser... er ikke annet enn utsettelser, og ren selv-sabotasje.

Skal du oppnå noe, må noe gjøres. 

Problemet er at mange tenker det som må gjøres er «vanskelig», «komplisert», eller at forholdene må være «perfekte» for å kunne sette gang med det som må gjøres. 

Det er ikke akkurat få som har sagt de må gjøre X (som regel noe meningsløst BULLSHIT), før de kan starte med Y (det de faktisk VIL gjøre). Disse kommer ALDRI til å oppnå en damn shit, før de tar saken i egne hender og gjør det som kreves. 

Du må legge de 3 store steinene, først!

Det handler om gjøre de viktigste tingene først. Det som gir størst avkastning. Når du har de 3 store steinene på plass, har du lagt fundament for alt annet. 

Når du først har fått dem på plass kan du begynne med flisespikkeriet, detaljene. Men kanskje vil du – når du har kommet hit – se at det faktisk ikke lenger er (og dermed heller aldri VAR) nødvendig. 

Når det gjelder trening, er det kontinuitet, treningsteknikk og det enkle, som utgjør de 3 store steinene. 

Skal du oppnå det du vil oppnå, må du med andre ord ta 3 steg: 

1. GJØR det.

2. Gjør det på RIKTIG MÅTE.

3. Gjør det ENKELT (for deg selv).

Når treningsopplegget ditt ikke lenger har blitt noe du stadig må finne ut av, justere i hue og ræva og alltid "second guess'e", vil du begynne å merke at RESULTATENE kommer. 

Jeg vil avslutte med dette lille klippet som jeg kom over. Her får du konseptet med «steinene» i et overordnet perspektiv, men det er jo ikke feil det heller akkurat. Når du skjønner konseptet med tanke på «livet», skjønner du det enklere med «trening» – og motsatt. 

Mye er viktig. Mye er bullshit. 

Velg det som er viktig.

Sterk hilsen Eirik

P.S. For å «legge de store steinene først» når det kommer til trening, sjekk ut styrkekurset mitt. Her lærer du hvordan du skal trene i praksis for å få en sterk kropp som virkelig fungerer!


Legg igjen en kommentar

Merk, kommentarer må godkjennes før de publiseres