Omtaler

«Vi har på ett år doblet medlemsmassen på Endo Gym etter at jeg tok StyrkeCoach-utdannelsen til Eirik. Jeg får ofte tilbakemeldinger fra fornøyde medlemmer om hvor bra treningen virker. Endo Gym blir nå anbefalt av både leger og fysioterapeuter i området vårt.»

- Vivian Coburn, Eier av Endo Gym, Sertifisert StyrkeCoach

 

«Etter å ha gjennomført PT studie ved Norges Idrettshøgskole følte jeg enda manglende trygghet i gjennomføringen og coaching av øvelser, dette ble blåst av banen av Eirik Sandviks tilnærming til trening. Måten Eirik beskriver gjennomføringen av øvelser er så lette å lære og forstå, at kundene mine får den samme aha opplevelsen jeg selv fikk etter å ha gjennomført Styrkecoach og Atletisk trening som er blitt mine bibler.»

- Geir Roaldseth, Personlig Trener

 

«Skulderen min hadde vært vond i 6 måneder, og jeg fikk vondt av å presse en 20 kgs kettlebell. Dagen etter jeg hadde vært hos Eirik presset jeg 24 kg uten problemer, og er nå helt smertefri. Eirik har trollmann-status hos meg!»

- Henning Villanger, Treningsentusiast

 

«Etter jeg startet samarbeidet med Eirik ble kvaliteten på treningen mye bedre. Jeg trener mer og hardere enn noensinne, og har aldri prestert så bra som jeg gjør på trening nå!»

- Emil Weber Meek, MMA-utøver

 

«Helt RÅTT opplegg hvis man er ute etter teknikkhjelp/justering i en baseøvelse, sliter med treningssmerter, ønsker å bli STERK eller enkelt og greit ønsker å få en skikkelig treningsøkt. Hos Eirik kan man "utdanne seg" innen styrketrening, uansett hvilket nivå man befinner seg på. Tusen takk for all lærdommen Eirik - dette er ikke siste gangen jeg benytter deg som styrkecoach og mentor :)

- Jon Sigurd Kjeg Gloslie, Treningonline.no

   

 

«Etter å ha gjennomført PT studie ved Norges Idrettshøgskole følte jeg enda manglende trygghet i gjennomføringen og coaching av øvelser, dette ble blåst av banen av Eirik Sandviks tilnærming til trening. Måten Eirik beskriver gjennomføringen av øvelser er så lette å lære og forstå, at kundene mine får den samme aha opplevelsen jeg selv fikk etter å ha gjennomført Styrkecoach og Atletisk trening som er blitt mine bibler.»

- Geir Roaldseth, Personlig Trener

 

«Eirik har vært en viktig støttespiller for meg helt siden jeg møtte denne kunnskapsrike fyren. Før jeg møtte Eirik ante jeg ikke hva korrekt teknikk betydde, og hadde vel ikke tatt knebøy og markløft så veldig seriøst. Husker fortsatt dagen han kom og pirka på meg da jeg kjørte bøy, jeg ante faktisk ikke at det gikk an å gjøre så mye feil som jeg gjorde. Eirik var min mentor, og hjalp meg med trening og kosthold, fremgangen ble noe helt annet. Uten Eirik hadde jeg sannsynligvis aldri begynt med styrkeløft, så takk Eirik.» 

- Bo Bergan, Styrkeløfter

 

«Jeg har fulgt Eirik siden 2011 da jeg begynte min karriere innen trening. Skjønte raskt da at han var mye dyktigere enn de fleste andre i media. Forsøkte derfor å lære alt jeg kunne gjennom å lese alt han la ut. Samtidig har jeg trent mange av programmene hans med svært gode resultater. I senere år har jeg selv blitt eier av treningssenter og coach. Så da har jeg selvsagt investert i mer videreutdanning hos Eirik. Noe som kommer svært godt med i min jobb med mine kunder! Eirik er en utrolig dyktig mann, han vet hva han driver med og har et genuint ønske om å levere gode resultater til oss kundene hans.»

- Simon Einang, Gymeier, Sertifisert StyrkeCoach

 

  

«Treningen Eirik legger opp, gjør meg sterkere, mer funksjonell, og forebygger skader, samtidig som den hjelper meg med å vinne konkurranser.»

- Lonnie Boe Pedersen, Nordisk Mester i Athletic Fitness & Body Fitness

  

 

«Jeg er veldig glad for at jeg tok StyrkeCoach-kurset, og føler jeg sitter igjen med mye mer enn det jeg fikk under PT-utdanningen min. StyrkeCoach dekker det du trenger for å kunne starte som PT og føle deg trygg innen fagfeltet ditt, og gir deg verktøyene du trenger for å screene kundene og gi gode korrigeringer enten verbalt, visuelt eller ved kontakt.»

- Synne Ripe, Sertifisert StyrkeCoach

 

«Ikke bare har bein styrken økt betraktelig, men også balanse og smidighet kom av seg selv, bare med å kjøre øvelser jeg med hånden på hjerte kan si jeg aldri hadde kjørt uten et spark av Eirik. Treningen har gjort meg til en bedre hockeyspiller.»

- Espen Dale, Hockeyspiller

 

«Det gunstige med denne type trening er at du øker i styrke og muskelvekst samtidig som du forebygger skader. Det går an å få både i pose og sekk! Jeg vil anbefale alle å trene på denne måten! Hva er bedre enn å øke dine prestasjoner (både fysisk og psykisk) enten du driver med idrett eller bare trener for å se bedre ut og samtidig forebygge skader?!»

- Kent Inge Eidsaunet, Personlig Trener

 

 

«Selv om jeg har 10+ års erfaring med styrketrening, utdannelse som fysioterapeut og to PT utdannelser så lærer jeg så utrolig mye når jeg kontakter Eirik for hjelp. Har i 2019 blitt fulgt opp av Eirik over en 10 ukers periode og det har vært en fryd. Han har pirket på teknikk i flere løft som da gjorde at jeg igjen kan løfte uten smerter. Utførelsen på løftene føles bedre og Eirik underholder som alltid i pausene. Om man ønsker å få hjelp av en med spisskompetanse innen trening så er Eirik et definitivt førstevalg!»

- Jon Bjørnar Keyser, Fysioterapeut 

  

«Eirik Sandvik og jeg nærmer oss et 10-års jubileum der jeg har shoppet treningsprogrammer og han har levert bra vare. Nå i mitt 62 år ligger jeg godt i klassen «vanlig treningsglad» og finner stadig nye gullkorn i det stoffet Eirik har levert gjennom årene. Takker Eirik for godt samarbeid (langdistanse) og ser fremover mot nye år…»

- Svein-Eric Bolland, Treningsentusiast 

 

«Etter Eirik sine programmer har jeg blitt mye mer eksplosiv/rask i Aikido. Jeg fikk meg også en overraskelse når jeg skulle løpe til bussen. Jeg løper “aldri” – og nå føyk jeg avgårde. Så de beina har vist fått noen nye motorer. Tusen takk Eirik, jeg har fått et nytt syn på trening og det er jeg glad for!»

- Jørgen Bøckman, Aikido-utøver

 

   

«Har fulgt Eirik sine treningstips i snart 10 år, og sjølv om eg ikkje er nokon idrettsutøvar har eg hatt stor nytte av Eirik sin kompetanse innanfor styrketrening og hans utrøttelege fokus på riktig teknisk utføring. Eirik sitt fokus på rehab/prehab-øvelser er definitivt også noko fleire bør ta til seg og fokusere på, for det utgjer ein stor forskjell på slakke kontorkropper!»

- Eivind Gundersen, Treningsentusiast 

 

«Jeg trodde jeg hadde litt peiling på riktig utførelse av øvelser som benkpress, knebøy, markløft, osv. etter nesten et tiår med trening bak meg. Etter at jeg hadde noen økter med Eirik viste det seg at akkurat der tok jeg feil ...

Iløpet av kort tid fikk jeg noen enkle pointers som har gitt meg langt mer effekt av treningen, høyere treningsglede, mindre smerte i skulder og korsrygg, og generelt fått øynene opp for en mer metodisk og gjennomtenkt tilnærming til trening.

Hvis du vil bli bedre på å trene "riktig", er Eirik mannen å gå til! Anbefales på det varmeste!»

- Erik Anerud, Treningsentusiast 

 

«Vi startet med at jeg skulle utføre enkle pushups, noe som gjorde vondt allerede etter første repetisjon. Etter noen små grep, utførte jeg pushups, og også benkpress med maksvekter helt uten smerter! Eirik er helt syk når det kommer til det å coache og fikse på teknikk!»

- Martin Ramberg, Personlig Trener, Crossfit-utøver

 

«Takk for hjelpen med å ligge et STORT  steg foran de andre PT-ene. StyrkeCoach-utdannelsen er et bevis på at det er ikke tilstrekkelig med kun en PT-utdannelse for å gjøre treningsopplegget så trygt og effektivt som mulig!»

- Laura K. Helland, Personlig Trener

  

 

«Jeg var først skeptisk til at jeg kanskje måtte ofre smidigheten/farten for å få bedre fysikk. Men med Eirik’s programmer, så slipper jeg å ofre noe som helst! Jeg er faktisk mer smidig nå enn da vi startet samarbeidet. Så jeg er utrolig fornøyd, og jeg har ikke hatt leie skader som strekk og overtråkk siden oppstarten av samarbeidet!»

- Kjell Gunnar Vangen, Fotballspiller