SANDVIK'S 30-DAY FAT BURN CHALLENGE!

Se for deg at du gjør deg klar til en intensiv økt... 

En økt du VET vil:
BRENNE AV FETT... 
Gjøre at FORMEN STIGER til værs... 
Sørge for at du PRESTERER BEDRE i alt du gjør fysisk! 
Om alt du trengte å gjøre for å få til dette var å gjennomføre en effektiv intervalløkt, ville du da GUNNA PÅ i 4 minutter hver dag i 30 dager?
Vel.. Om du er ute etter resultater, vil jeg anta at det er et «offer» du er villig til å gjøre!
Isåfall, ønsker jeg deg herved velkommen til…

SANDVIKS 30-DAY FAT BURN CHALLENGE! 

For å bestille programmet - KLIKK HER (programmet lanseres 1- juli)

Problemet ditt er at du gjør fettforbrenning vanskeligere enn det faktisk er... 

Når det kommer til fettforbrenning er det mange veier å velge og du hører stadig om mirakelkurer på dette området. Ikke minst er det så mye penger i dette markedet at det nesten ikke er til å tro. Likevel sitter de fleste igjen med skjegget i postkassa, med like mye fett på kroppen som før de startet den nyeste «fettforbrenningstrenden.» 

Problemet er ikke mangel på informasjon, muligheter eller kunnskap. Problemet er mangel på kontinuitet!

Og kontinuitet har ekstremt mye å gjøre med HVA du gjør og HVORDAN det du gjør, passer inn i DIN hverdag. 

Om strategien din for å bli kvitt fett krever MYE tid, eller er FOR omfattende å gjøre OVER TID, vil det for 9 av 10, ALDRI fungere, eller skape varige resultater. 

Det er en GRUNN til at jojo-slanking er en greie.

Problemet med hvordan de fleste velger å angripe fettet sitt på, er at strategien tar for mye tid, er upraktisk, eller rett og slett for omfattende å få til. 

Det sier seg selv at selv om du er flink og følger en plan, eller en strategi i noen få uker, så vil du gå tilbake til start, når du ikke lenger ORKER å gjøre det som kreves for å SKAPE de resultatene du vil ha. 

For å bestille programmet - KLIKK HER (programmet lanseres 1. juli)

Å bli kvitt uønsket fett, er faktisk veldig enkelt!

Hovedløsningen ligger i å bake inn nye VANER i hverdagen, og en av de beste måtene å gjøre det på, er å legge inn en daglig INTERVALLØKT som gir fettforbrenningen et solid boost gjennom hele dagen. 

Selv om kosthold utvilsomt er ekstremt viktig om du skal bli kvitt uønsket fett, er det like kritisk å sørge for at kroppen blir satt i fettforbrenningsMODUS.

En av de beste måtene å gjøre det på, er intervalltrening med høy intensitet. Ikke bare vil en slik økt forbrenne kalorier mens du gjør det, den vil også sette forbrenningen på høygir i tiden ETTER den er gjennomført! 

Og det det er nettopp det øktene i FAT BURN CHALLENGE sørger for. Du vil rett og slett transformere kroppen til en effektiv fettforbrenningsMASKIN! 

Det er noe «magisk» med høyintensiv intervalltrening. Selv om du brenner av noe kalorier under selve økta, er det primært tiden etter økta som sørger for at du oppnår resultatene du er ute etter. Kroppen din vil rett og slett forbrenne MER fett enn normalt. 

Den gode nyheten er at fettforbrenning faktisk krever særdeles LITE tid!

Det kan nesten høres for godt ut til å være sant, men 4 minutter hver dag, er faktisk nok.

Før du lar skepsisen tar helt overhånd, skal det sies at resultater med denne treningsformen krever INNSATS. Det heter HØYINTENSITETS intervalltrening av en grunn. 

Skal du ha resultater, må du legge ned solid innsats i økta, men når du vet at det hele varer i kun 4 minutter, er det en innsats verdt å legge ned i noe som gir så STOR AVKASTNING hva gjelder fettforbrenning. 

Så, med det sagt… 

Er du klar for utfordringen???

Jeg har gjort opplegget så enkelt som mulig for at du skal komme i mål på best mulig måte. 

Opplegget krever at du i 30 dager kjører en 4 minutters økt hver dag. Etter disse 30 dagene, kan du selvsagt velge å trappe ned på frekvensen, men sjansen er stor for at du har fått en ny tidseffektiv FETTFORBRENNENDE VANE inn i livet ditt - og DET er uvurderlig for resten av treningslivet ditt.  

Selv om hovedfokus er fettforbrenning, vil du raskt erfare at den generelle formen din stiger til værs og at du PRESTERER BEDRE i alt du gjør ellers i hverdagen, enten det er på jobb, i idrett eller andre gjøremål. Denne treningsformen gir deg rett og slett en solid allround-boost! 

For å bestille programmet - KLIKK HER (programmet lanseres 1. juli)

Så, hva er egentlig «Sandviks 30-day FAT BURN Challenge»? 

«Sandvik's 30-day FAT BURN Challenge», er et (tids)effektivt treningsopplegg du ENTEN kan kjøre alene som et selvstendig fettforbrenningsprogram, ELLER som du kan kjøre ved siden av ditt nåværende treningsopplegg for å gi fettforbrenningen et BOOST.

Programmet kan trenes på gymmet, eller hjemme (det er kun et par øvelser som krever treningsutstyr (kettlebell/frivekt og strikk, men her får du et par alternativer om du ikke har det). 

Hva får du? 

  • Etter bestilling mottar du en PDF-fil på 39 sider som inkluderer:
  • Forklaring av hvordan du gjennomfører programmet. 
  • 5 effektive intervalløkter for fettforbrenning og prestasjon. 
  • Totalt 20 ulike øvelser å bryne deg på.
  • Link til videoklipp av alle 20 øvelser, slik at det er enkelt for deg å forstå hva du skal gjøre.
  • Bildeserie av alle 20 øvelser som en oppfrisker når du er på trening. 
  • Som en BONUS får du i tillegg 5 enkle og konkrete kostholdstips for å få maksimalt ut av treningsprogrammet. (Du får ingen «matplan», fordi fremgang handler mer om VANER og eliminering av UVANER, enn å slavisk følge et kosthold du aldri klarer å følge i lengden uansett). 

Hva koster det? 

Prisen for hele opplegget er kun 599,- For prisen av et par six-packs med øl, kan du heller sikre six packen på magen til samme pris. Om ikke DET er en god (bedre) deal, så vet jeg egentlig hva som er det. 

Er du klar for å bli kvitt fettet en gang for alle? 

Da tar du disse 3 stegene nå: 

  1. Klikk her og bestill programmet.
  2. Se gjennom øktene og øvelsene. 
  3. Sett igang med økt 1 og kjør på i 30 dager fremover. 

Del dine resultater, og bli med i trekningen av et gavekort på 1000,- i nettbutikken 

Som en aldri så liten motivasjonsboost, kan du om du sender inn et formbilde fra dag 1 og dag 30, vinne et gavekort på 1000,- i nettbutikken.