SUPERMOBIL

Når du blir MER bevegelig, vil du både fungere og prestere bedre - GARANTERT!

Du trenger ikke kunne gå ned i spagaten for å trene optimalt og få maksimalt ut av treningen din, MEN trygg og effektiv trening forutsetter at bevegeligheten din er GOD NOK. 

Om den ikke er det, er sjansen stor for at treningsteknikken din (og hvordan du beveger deg) blir påvirket i negativ retning - som igjen gjør treningen MINDRE effektiv og ikke minst MER risikabel enn den trenger å være. 

En komplett oppvarmingsrutine som skaper bedre bevegelighet i hele kroppen, sørger ikke bare for at du «blir varm», den sørger også for at du blir KLAR for å belaste kroppen (og leddene dine), som igjen gjør at du kan YTE MAKSIMALT på trening (med lavest mulig risiko for skade).  

KONSEKVENSEN av å trene med dårlig bevegelighet er rett og slett at du ikke får det du kan og BURDE FÅ ut av tiden du legger ned i treningen din. 

Selv om det er flere faktorer som spiller inn, er det ingen tvil om at mangel på god bevegelighet stikker kjepper i hjulene for treningsresultatene dine. Og er du som folk flest, har du hatt eller har skader eller smerter du stadig må ta hensyn til. Ikke alltid, men ofte har dette sammenheng med dårlig bevegelighet.

Dette er de 3 store problemene dårlig bevegelighet medfører:

PROBLEM 1. Dårlig bevegelighet gjør at riktige muskler IKKE jobber til riktig tid. (Med andre ord, vil stramme muskler gjøre at FEIL muskler tar over arbeid de ikke skal ha.) 

PROBLEM 2. Dårlig bevegelighet gjør at leddene dine IKKE beveger seg som de skal (du ender i stedet opp med å kompensere/bevege deg på mindre optimale måter). 

PROBLEM 3. Dårlig bevegelighet gjør at du trener og beveger deg på måter som BÅDE gjør at du presterer dårligere enn du kunne ha gjort OG som gjør deg mer utsatt for skade og smerteproblematikk (nettopp grunnet de mindre optimale måtene du ender opp med å bevege deg på). 

Sliter du med skader, smerter eller mangel på gode treningsresultater? Da er sjansen rett og slett stor for at bevegeligheten din (enda) ikke er god nok. 

Den gode nyheten er at løsningen på problemet er relativt enkel. Du må bare sørge for å gjøre det som kreves for at kroppen din igjen KAN bevege seg som den skal, FØR du trener.

Løsningen på dette problemet er nærmere enn du tror. Jeg har nemlig gleden av å introdusere deg for mitt splitter nye oppvarmingsprogram… 

SUPERMOBIL - Det komplette oppvarmingsprogrammet for optimal funksjon og prestasjon!


SUPERMOBIL er et komplett oppvarmingsprogram som sørger for at du presterer optimalt på trening (i tillegg til å forebygge skader!). 

Når du har forstått og integrert denne oppvarmingsrutinen i treningen og kroppen din, vil du både FØLE deg og VÆRE klar for å trene og løfte på en trygg og effektiv måte. SUPERMOBIL legger rett og slett lagt grunnlaget du trenger for å kunne trene optimalt i praksis! 

Dette lærer du: 

De mest effektive mobiliseringsøvelsene for hofter og underkropp:

De fleste atletiske bevegelser i idrett og ikke minst styrkeøvelser som for eksempel knebøy og markløft krever god mobilitet i hofter og lår. Mange ender opp med å trene med feil teknikk, rett og slett fordi de mangler nødvendig bevegelighet for å komme inn i riktige posisjoner. Løsningen er å utføre de mest effektive mobiliseringsøvelsene på riktig måte. Øvelsene du får i programmet løsner opp de riktige musklene og gir deg bevegelsesfriheten du trenger for å prestere.

De mest effektive mobiliseringsøvelsene for skuldre og overkropp:

Det er lett å kompensere og trene på seg skulder- og nakkeplager om du mangler god bevegelighet i overkroppen. Dette er ingen uvanlig problemstilling i forbindelse med trening av for eksempel benkpress og skulderpress. Løsningen er å øke bevegeligheten i brystryggen, skuldre og overkropp, så du kan trene uten begrensende restriksjoner. I SUPERMOBIL får du de mest effektive øvelsene for å gjenopprette bevegeligheten du trenger. 

Grunnleggende aktiveringsøvelser for kjerne, hofter og skuldre:

Skal du få maksimalt treningsutbytte, løfte mest og tryggest mulig må kroppen fungere som en ENHET. Dette vil si at det ikke er eller oppstår noe «slækk» i systemet når du løfter og trener. En krum rygg, knær som vingler frem og tilbake og skuldre som hever seg og beveger seg ukontrollert er klassiske eksempler på at det er «slækk» og mangel på stabilitet i kroppen. Du lærer de mest effektive aktiveringsøvelsene som innlærer STABIL POSISJONERING av ryggrad, knær og skuldre, slik at du kan trene med en sterk, stabil og integrert kropp.  

Dette er effekten for din trening når oppvarmingen er integrert i din kropp og trening: 

Når du har forstått og integrert oppvarmingsrutinen i treningen og kroppen din, vil du både FØLE deg og VÆRE klar for å trene på en trygg og effektiv måte, enten det er styrke, løping eller annen idrett som står på planen. Med oppvarmingen integrert, har rett og slett lagt grunnlaget for å KUNNE trene og yte optimalt i praksis!

Hva eksakt er SUPERMOBIL? (Dette får du etter bestilling.)

SUPERMOBIL er et komplett oppvarmingsprogram som skaper bevegelighet og stabilitet på de rette plassene, og er for treningsentusiaster og utøvere som vil fungere og prestere optimalt på trening. Det er også for personlige trenere som vil ha en komplett oppvarmingsprotokoll de kan bruke på sine kunder. 

Etter bestilling mottar du en pdf på 40 sider der oppvarmingsprogrammet er forklart på en enkel og oversiktlig måte. Alle øvelser du skal utføre er illustrert med bilder og forklaring, og du får i tillegg linker til videoklipp av alle øvelsene, slik at det blir enklest mulig for deg å lære og integrere oppvarmingen i treningsopplegget ditt.  

SUPERMOBIL inneholder 2 ulike oppvarmingssekvenser: 

SEKVENS #1 - utføres før styrketrening. 

Denne består av 19 øvelser som mobiliserer og aktiverer hele kroppen. Sekvensen gjennomføres stasjonært, altså på en og samme plass, og anbefales utført før styrketrening. Etter du har innlært sekvensen vil den ta deg ca. 10 minutter å utføre.

SEKVENS #2 - utføres før idrett

Denne består av 17 øvelser som også mobiliserer og vekker opp hele kroppen. Selv om begge sekvenser består av dynamiske bevegelser er denne mer mobil og krever større plass for å utføre (10-20 meter). Denne er primært rettet mot økt idrettsprestasjon, men kan utvilsomt også utføres før styrketrening. Etter du har innlært sekvensen vil den ta deg ca. 5 minutter å utføre. 

Hvem SUPERMOBIL IKKE er for:

SUPERMOBIL er ikke for deg som primært er ute etter å trene opp bevegeligheten til en turner eller et slangemenneske (selv om programmet absolutt kan bidra meg suksess i den retningen). 

SUPERMOBIL er ikke for deg som er ute etter detaljerte forklaringer og anatomisk forståelse av bevegelighet.

SUPERMOBIL er et oppvarmingsprogram som sørger for at du får trent opp den bevegeligheten som trengs for å fungere og prestere optimalt på trening (og/ konkurranse), og det presenteres til deg på en enkel og praktisk måte. 

Klikk her for å bestille SUPERMOBIL.

Du får en SUPERGARANTI med på kjøpet

Så sikker er jeg på at du vil bli fornøyd med effekten at du får en 100% pengene tilbake garanti med på kjøpet. Om du etter 30 dager (fra lanseringsdato 24. januar) mener programmet ikke lever opp til dine forventninger, får du hele beløpet refundert. Alt du trenger å gjøre er å kontakte meg via denne nettsiden eller eirik@styrkecoach.no 

FAQ: 

Hva er SUPERMOBIL?

SUPERMOBIL er et komplett oppvarmingsprogram som skaper bevegelighet og stabilitet på de rette plassene, som igjen sørger for at du kan fungere og prestere optimalt på trening (samtidig som det forebygger skader!). 

Hvem er det for? 

SUPERMOBIL er for treningsentusiaster og utøvere som vil fungere og prestere optimalt på trening. Det er også for personlige trenere som vil ha en komplett oppvarmingsprotokoll de kan bruke på sine kunder. 

Hva inneholder det?

SUPERMOBIL inneholder 2 oppvarmingssekvenser. En sekvens tilpasset for styrketrening og en sekvens tilpasset for idrett. Disse kan med fordel også kombineres. 

Trenger jeg noe treningsutstyr? 

Nei, du trenger kun din egen kropp for å gjennomføre SUPERMOBIL. 

Hvor lang tid tar det? 

Sekvens 1 tar ca. 10 minutter. Sekvens 2 tar ca. 5 minutter. 

Hva om det ikke passer for meg?

Siden du får en supergaranti med på kjøpet, kan du innen 30 dager etter bestilling få 100% av beløpet refundert om du skulle oppleve at effekten ikke er som forventet.  

Klikk her for å bestille SUPERMOBIL.

Sterk hilsen Eirik